kukkialle.fi ASUNNOTECO VILLASSinkkukoti ja puutahrapihaalk. 390€/kkYhdeksän uutta kotia kutsuu asumaan Luopioisten keskustaan hyvien palveluiden ja luonnon äärelle. 27 neliön sinkkukoti pitää sisällään kaiken oleellisen pienelle kotitaloudelle. Lisäpalveluina voi hankkia noin kolmen sadan neliön tontille sauna, varaston ja aidan sekä taloon ilmalämpöpumpun. Asumaan taloihin pääsee syys-joulukuussa 2020. Tutustu hankkeeseen ja varaa oma koti Luopioisista. www.ecovillas.fi
LUHTAJÄRVIPunainen tupa&perunamaan. 750€/kk-850€/kkLuhtajärven komea talo odottaa uutta asujaa Rautajärvellä. 90-luvun lopulla valmistuneessa hyvässä kunnossa olevassa tuvassa on kolme makuuhuonetta, olohuone, tupakeittiö, kodinhoitohuone, puusauna ja kylpytilat sekä tilava terassi. Pihasta on tilaa, noin puoli hehtaaria, autotalli, puuvaja ja leikkimökki. Vuokrahinta määräytyy sen mukaan, haluaako vuokralainen ostaa puut samalla. Ne kun saisi omasta varastosta tai parinsadan metsin päästä pinosta. Sen helpompaa ei klapikauppa ole.
RAJAKALLION TALOKotini on linnani195 000€Rajakallio-nimiseen paikkaan 90-luvun nousukautena rakennettu komea talo odottaa uutta perhettä asukkaaksi. Neliöitä siinä on kaikenkaikkiaan 290 ja pihasta löytyy vielä ulkorakennuksesta 49, joten tila ei helpolla pääse loppumaan. Suoranaisia rajanaapureita ei ole, mutta muutama talo ja tie näkyy kyllä. On tilaa hengittää, sisällä ja ulkona. Lähikylän palveluihin on matkaa 5km.
RIVITALOYKSIÖPieni koti Rautajärvellä350€/kkRautajärven keskellä Vanhustentaloyhdistyksen rivitalossa on yksi noin 35 neliön yksiö vapaana. Oletko sellaista vailla elämääsi? Soita Kirsille ja kysy 040 361 5998
VANHA PANKKIKyläraitti, yritys&lokoisa koti87 000€Rautajärven vanha pankki kaipaa asujaksi uutta kyläasujaa. Mukavaksi laitettu talo soveltuu tilaksi yrittäjälle tai kahdelle erinomaisesti. Erityisesti hierojaa tai jäsenkorjaajaa kaivattaisiin taloon ja kylään eläkkeelle jäävän jättämää aukkoa paikkaamaan paraatipaikalle keskelle virkeää Rautajärven kylää.