kukkialle.fi ASUNNOTECO VILLASSinkkukoti ja puutahrapihaalk. 390€/kkYhdeksän uutta kotia kutsuu asumaan Luopioisten keskustaan hyvien palveluiden ja luonnon äärelle. 27 neliön sinkkukoti pitää sisällään kaiken oleellisen pienelle kotitaloudelle. Lisäpalveluina voi hankkia noin kolmen sadan neliön tontille sauna, varaston ja aidan sekä taloon ilmalämpöpumpun. Asumaan taloihin pääsee syys-joulukuussa 2020. Tutustu hankkeeseen ja varaa oma koti Luopioisista. www.ecovillas.fi
HEIMAN MUTKAN TORPPAMökki omenapuiden alla25000€Vanha metsurintalo on elänyt hiljaiseloa omenapuiden alla useamman vuoden, ja nyt omistaja antaisi tämän mielenrauhan paikan ja ympäröivät 1,2 hehtaarin reilu tontti. Tuvassa on noin 50 neliötä tilaa ja sen lisäksi löytyy pihapiiristä rakennus poikineen. Vanha hirsinen sauna, liiteri ja aitta koreimpina. Pihapiiri sopii parhaiten sellaiselle, jolle vanhojen rakennusten ja pihapiirin parissa puuhastelu maistuu. Yhteydenotot Juhalle p. 045 235 7702.
LUHTAJÄRVIPunainen tupa&perunamaan. 750€/kk-850€/kkLuhtajärven komea talo odottaa uutta asujaa Rautajärvellä. 90-luvun lopulla valmistuneessa hyvässä kunnossa olevassa tuvassa on kolme makuuhuonetta, olohuone, tupakeittiö, kodinhoitohuone, puusauna ja kylpytilat sekä tilava terassi. Pihasta on tilaa, noin puoli hehtaaria, autotalli, puuvaja ja leikkimökki. Vuokrahinta määräytyy sen mukaan, haluaako vuokralainen ostaa puut samalla. Ne kun saisi omasta varastosta tai parinsadan metsin päästä pinosta. Sen helpompaa ei klapikauppa ole.
RAJAKALLION TALOKotini on linnani195 000€Rajakallio-nimiseen paikkaan 90-luvun nousukautena rakennettu komea talo odottaa uutta perhettä asukkaaksi. Neliöitä siinä on kaikenkaikkiaan 290 ja pihasta löytyy vielä ulkorakennuksesta 49, joten tila ei helpolla pääse loppumaan. Suoranaisia rajanaapureita ei ole, mutta muutama talo ja tie näkyy kyllä. On tilaa hengittää, sisällä ja ulkona. Lähikylän palveluihin on matkaa 5km.
RIIHIKALLIOTupa, verstas&puutarha127 000€Riihikallion talo Kyynäröllä istuu mäeltään peltoaukean laidassa. Kiinteistöön kuuluu vajaan 120 neliön hyvässä kunnollassa oleva talo 80-luvun puolesta välistä, noin 60 neliön verstas/varasto ja leikkimökki sekä runsas pensasmustikkaviljelmä ja omenatarha ja parin hehtaarin tontti. Riihikallion voi mielellään lunastaa omaksi kodiksi, jos kotoutuu pitemmäksi aikaa. Lisätietoja omistajalta Ollilta p. 0405201181 tai klikkaamalla tästä eespäin myynti-ilmoitukseen.
SOUKKIONTIE 77 A, KUIRITalo, piha ja liiketilaa750€/kkTässä yrittäjäperheelle soveltuva koti ja vehreä pihapiiri Holjasta, Aitoon ja Luopioisten palvelukylien väliltä. Taloon kuuluu 124m2 kauniisti remontoitua sisätilaa, sauna/autotallirakennus, liiteri ja mahdollisuus vuokrata liike/varastotilaa viereisestä hallista. Ota yhteyttä talon omistaja-Teijoon p. 040 584 7155
VANHA PANKKIKyläraitti, yritys&lokoisa koti87 000€Rautajärven vanha pankki kaipaa asujaksi uutta kyläasujaa. Mukavaksi laitettu talo soveltuu tilaksi yrittäjälle tai kahdelle erinomaisesti. Erityisesti hierojaa tai jäsenkorjaajaa kaivattaisiin taloon ja kylään eläkkeelle jäävän jättämää aukkoa paikkaamaan paraatipaikalle keskelle virkeää Rautajärven kylää.
VANHA VOIMAN KAUPPAKoti rannalla89 000€Lempeitten lehtojen Padankoskella on kylänraitin ja uimarannan välillä vanha kauppa, joka odottaa uutta enemmän tai vähemmän vakituista asujaa. Huoneita on kolme & tupakeittiö, asuinpinta-alaa 90 neliötä ja pihasta löytyy tilaa, toinen sauna ja huvimaja. Uimaan hiljaiselle hiekkarannalle on muutama kymmenen metriä ja kesäsunnuntaisin pihan toisella puolella on auki kylän kotakahvila. Puutalo isoine ikkunoineen on rakennettu 1959 ja se on mahdollista muuttaa vakituiseksi asunnoksi takaisin tai pitää mökkinä. Klikkaa lisää tietoa myynti-ilmoituksesta.